(Foto: BEST Zagreb) (Foto: BEST Zagreb)

Cilj ovoga natjecanja je potaknuti studente da pokažu svoje vještine i kreativnost putem dviju kategorija: Case Study i Team Design.

Ovogodišnje natjecanje European BEST Engineering Competition, održat će se 12. i 13. ožujka 2021. U skladu s preporučenim mjerama stožera EBEC će se održati u online obliku.

Natjecanje se odvija u dvije kategorije - Case Study i Team Design. Zadatke za navedene kategorije osmišljavaju članovi udruge BEST zajedno s tvrtkama partnerima. Cilj natjecanja je okupiti nadarene i motivirane studente inženjerskih smjerova te potaknuti njihovu kreativnost u praktičnom radu, ali i povezati ih s potencijalnim budućim poslodavcima. 

 

(Foto: BEST Zagreb)

Lokalna razina ovog natjecanja, osim u Zagrebu, održava se na više od 57 europskih sveučilišta. Regionalna razina se ove godine održava u Ljubljani, a finalna u Madridu.

Prilagođavanje trenutnoj epidemiološkoj situaciji je ogroman izazov koji iziskuje visok stupanj kreativnosti i fleksibilnosti od organizatora. BEST kao mlada i dinamična studentska udruga, uz izvedbu uživo razvija i online verziju natjecanja.

(Foto: BEST Zagreb)

Prijave za natjecanje otvorene su do 28. veljače, a više informacija