(Foto: HTZ/ snimka zaslona) (Foto: HTZ/ snimka zaslona)

- Nakon odlične epidemiološke situacije u Hrvatskoj te nakon otvaranja granica kreiranjem ove posebne web stranice stvorili smo sve potrebne preduvjete za brz, učinkovit i siguran dolazak turista u Hrvatsku. Vjerujemo kako će naša nova promotivna kampanja ''The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think'', koja je pokrenuta na tržištima u okruženju poput Austrije, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Češke, Njemačke, Italije i Poljske ostvariti dobre rezultate te kako će nas građani navedenih zemalja uskoro posjećivati u sve većim brojevima - izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić. 

Staničić je dodao kako je za promociju na tržištima koje najvećim dijelom ovise o zračnoj prometnoj povezanosti poput Velike Britanije, Francuske, Skandinavije, ali i dalekih tržišta poput Kine, SAD-a i Južne Koreje, kreirana on line platforma ''EnjoyTheViewFromCroatia'' koju mogu koristiti i svi hrvatski turistički djelatnici za vlastitu promociju. 


(Foto: HTZ/ snimka zaslona)

Nova komunikacijska platforma #EnjoyTheViewFromCroatia koja na jednom mjestu okuplja jedinstvene ljepote Hrvatske. Više informacija može se pronaći na internetskoj stranici.  

Za potrebe nove kampanje HTZ-a izrađena je posebna internetska stranica i Instagram profil na kojima se nalaze prelijepi ''pogledi iz Hrvatske''. U kreiranju platforme mogu sudjelovati iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, ugostiteljski djelatnici, djelatnici u agenciji, članovi turističke zajednice, stanovnici turističkih destinacija.

Navedeni akteri hrvatskog turizma sudjelovati mogu tako da pošalju fotografiju ili video za koji misle da će najbolje prenijeti ljepotu zbog koje gosti dolaze u njihovo mjesto, bilo da se radi o pogledu prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku. Svi detalji kampanje mogu se pronaći na poveznici.