(Foto: Facebook/ screenshot) (Foto: Facebook/ screenshot)

Manifestacija povezuje Hrvate iz cijeloga svijeta, promiče zajedničku tradicijsku kulturu i pruža potporu Hrvatima u Bosni i Hercegovini, posebice u jačanju i očuvanju nacionalnoga i kulturnog identiteta.

Na dosadašnjim Revijama i Izboru sudjelovale su Hrvatice, predstavnice hrvatskih iseljeničkih zajednica iz različitih europskih zemalja, ali i s drugih kontinenata od Sjeverne i Južne Amerike, Australije i Novog Zelanda kao i predstavnice hrvatskih manjinskih zajednica.

(Foto: HMI/ screenshot)

Manifestacija započinje 29. lipnja pripremama sudionica za završnu svečanost, a revija i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji održat će se u petak, 4. srpnja u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini.

Prijavite se na reviju i natjecanje, događaj koji ujedinjuje matičnu domovinu, hrvatsko iseljeništvo, hrvatske nacionalne manjine i Hrvate iz Bosne i Hercegovine, upoznajte hrvatsku kulturnu i prirodnu baštinu, stvorite nove kontakte i provedite četiri nezaboravna dana s djevojkama iz cijeloga svijeta. Prijava i sudjelovanje moguće je putem e-maila: folklor@matis.hr.