(Foto: Ruža Stjepanović/Glas Hrvatske) (Foto: Ruža Stjepanović/Glas Hrvatske)

Stjepanović je zahvalila svojem timu te vođama mladeži Marcelu Pejiću i Ivanu Brandiću te sportskom direktoru kluba Andriji Bubaloviću i njegovu zamjeniku Marku Geljiću na pomoći i podršci u organizaciji turnira.

- Vjerujem da su naši inozemni timovi donijeli malo svježega zraka i da to stvara dobru mješavinu na našem turniru - rekla je Stjepanović koja već više od 10 godina radi na organizaciji turnira. Napomenula je kako se "nije štedjelo ni truda ni novaca kako bi svi sudionici mogli otići svojim kućama s nagradama". Dodala je kako je uvjerena da Cro Vienna BD je jedan od klubova koji s ponosom može reći da ima najbolje nagrade za sudionike turnira.

(Foto: Ruža Stjepanović/Glas Hrvatske)

Svima je zaželjela uspješnu sezonu, izrazivši nadu da može računati na sve momčadi i na turniru SK Cro Vienne BD, na čijem je čelu predsjednik Mate Stojanović, a koji će se održati 1. svibnja ove godine na terenu Kluba u Eibesbrunnergasse 13 u Beču i to na pravoj travi.

Stjepanović je u izvješću istaknula i imena pobjednika turnira te najbolje igrače, vratare i strijelce po dobnim uzrastima:

U skupini U7 prvi je FC Ruzinov iz Bratislave, druga je Cro Vienna BD grupa, treća je Austria XIII, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač je Jacko Samuel (Ruzinov), najbolji vratar Ivano Čuturić (CRV), a najbolji strijelac Viglasky Michal (Ruzinov) s 9 golova.

Pobjednik skupine U8 je SC Simmering, Beč, druga je Cro Vienna BD grupa 1, treća je Cro Vienna BD grupa 2, a četvrti Dynamo Kids. Najbolji igrač bio je Alexander Mitrović (SC Simmering), najbolji vratar Semih, a najbolji strijelac Toni Jurić (CRV) s 9 golova.

U skupini U 10 prve su Wiener Linien, drugi je NK Široki Brijeg, 3. Floridsdorfer AC, a četvrta je Austria XIII. Najbolji igrač je Bilal (FAC), najbolji vratar Tosun Merda (TWL), a najbolji strijelac Bilal (FAC) s 8 golova.

Pobjednik skupine U11 je NK Radoboj, drugi je NK Široki Brijeg, treći je NK Dilj, Vinkovci, a četvrti WAF Brigittenau iz Beča. Najbolji igrač je Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki s po 6 golova.

(Foto: Ruža Stjepanović/Glas Hrvatske)

I što na kraju reći nego iskrene čestitke organizatorima, trenerima i svim malim nogometašima i njihovim roditeljima koji su velika podrška ne samo svojoj djeci nego i ovom Klubu, koji je već više puta za svoj uspješan rad s mladima puta nagrađen "Večernjakovom domovnicom".