Foto: plakat Foto: plakat

– Glavni uvjet je da ženska osoba koju želite nominirati vuče korijene iz Hercegovine bez obzira u kojem dijelu svijeta sad živi.  Naravno, uz to treba biti pozitivna, plemenita i snažna žena što i jesu glavne karakteristike žena ovog podneblja, neovisno o njihovoj profesiji. Imena svih nominiranih podijelit ćemo po kategorijama u izboru kojima one po svom radu i djelovanju pripadaju. Napomenula bih kako se ne mogu nominirati prošlogodišnje pobjednice. Prijave koje stignu s prošlogodišnjim pobjednicama, nećemo uvažiti. Imamo jako puno žena koje zaslužuju da se “okite” ovom titulom i ponavljanje istih imena ne bi bilo ispravno - kaže Daniela Škegro.

Sve nominacije se šalju na e-mail adresu hercegovkagodine2020@gmail.com, koje sadržavaju osobne podatke, fotografiju te pristanak osobe koja se nominira. 

– S obzirom da smo svjedoci jednog čudnog vremena koje nas sve iscrpljuje, čini nezadovoljnima i sije strah, odlučili smo baš iz tog razloga ove godine krenuti ranije s nominacijama. Jednostavno kako bismo bar malo skrenuli ljudima misli s ovih tegobnih tema kojima nas svakodnevno "bombardiraju" u medijima – kaže Škegro.  Nominirajte svoje Hercegovke i širimo na sve strane pozitivnu energiju i radost jer nam je svima to prijeko potrebno – poručuje Škegro.

Pojedinosti o izboru pročitajte na njihovoj Facebook stranici.