Foto: unsplash.com Foto: unsplash.com

Mladi s područja Mostara, Čapljine i Banja Luke u okviru programa "Your Job" mogu se prijaviti na natječaj kojim se financira pokretanje privatnog bizinisa, socijalnog poduzeća ili samozapošljavanje. Po projektu osigurano je 10 tisuća konvertibilnih maraka. 

Potencijalni kandidati do 10. veljače moraju poslati ispunjen prijavni obrazac te uz životopis, kratko motivacijsko pismo s kratkim pojašnjenjem poslovne ideje. Odabrani će biti obavezni sudjelovati u obuci za izradu i pisanje poslovnog/biznis plana u sklopu Boot Campa koji će se održati od 15. do 30. ožujka. Konačna lista odabranih poslovnih ideja bit će poznata do 15. srpnja. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti i putem e-maila yourjob.bih@caritas.ba i u Caritasovim savjetovalištima za zapošljavanje mladih u Banja Luci i Mostaru.

Foto: plakat

Pokretači ovog programa su Caritas Bosne i Hercegovine, zajedno s Caritasom biskupije Banja Luka i Caritasom biskupija Mostar-duvno i Trebinje-mrkan.

Tijekom siječnja održat će se informativne sesije, a termine i mjesta održavanja potražite na  caritas.ba, Facebook profilu (YourJobBiH) i Instagramu (yourjobbih).