Počinje Meeting G2.4

Najjače delegacije iz dijaspore ove godine dolaze iz Australije i Austrije s više od 20 sudionika. Visoki pokrovitelj događanja je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja će se okupljenima obratiti sutra, 13. studenog.

Predstavit će se 10 hrvatskih startupa, a drugi dan Konferencije na rasporedu je čak sedam panela - o važnosti gospodarskih komora za izvoznike, inovativnom dizajnu u drvnoj industriji, delikatesnim hrvatskim proizvodima i njihovu plasmanu širom svijeta i dr.

Na Konferenciji će biti i poslovni ljudi iz SAD-a, Kanade, Čilea, Ekvadora, Bolivije, Venezuele, Njemačke, Švicarske, Finske, Francuske, Slovenije i BiH. Osim ulaganja u Hrvatsku, konferencija je i prilika za tvrtke iz Hrvatske da ojačaju svoje veze na drugim kontinentima i zemljama te ostvare izvozne ambicije.

Na panelu o hrvatskim delikatesama predstavit će se hrvatski proizvođači koji bilježe velike uspjehe u inozemstvu o kojima šira javnost manje zna, a od poznatih imena sudjelovat će Neb Chupin, kreator branda Dida Boža, odnosno Dalmatia. Na panelu o Blockchainu u Hrvatskoj čut ćemo iz prve ruke iskustva ulaganja u blockchain projekte te trenutačne svjetske trendove. Među ostalim jedan od sudionika panela je investitor u kriptovalute i poznati poduzetnik Hrvoje Prpić.

Konferenciju će zatvoriti Nenad Bakić, poduzetnik, investitor i filantrop. On će predstaviti projekt Croatian Makers koji je u posljednje dvije godine ostvario zapažene rezultate vezano uz uvođenje STEM aktivnosti u obrazovno-odgojne ustanove i lokalne zajednice.

Glavni organizatori - povratnik iz Venezuele i predsjednik Udruge Meeting G2 Josip Hrgetić i potpredsjednik Udruge Antun Tonči Buterin

Glavni organizatori - povratnik iz Venezuele i predsjednik Udruge Meeting G2 Josip Hrgetić i potpredsjednik Udruge Antun Tonči Buterin

0:44