Foto: lisinski.hr Foto: lisinski.hr

Tim Magic Musicala, zabavnog i edukativnog showa, dobio je poziv iz Francuske da u listopadu  nastupi u Theatre Musical de Pibrac, gdje će izvesti svoj čarobni program kako bi što bolje predstavili i promicali hrvatsku kulturu. 

Uz izvedbu mjuzikla bit će organizirane i druge aktivnosti koje će isticati razmjenu znanja i učenje jezika te će se tako dodatno promicati hrvatska kultura i proizvodi. Na putovanje kreće već svjetski prepoznata pjevačica Mia Negovetić, a u njezinu društvu naći će se i gitarist Frano Živković koji će održati cjelovečernji koncert i posjetiti obližnji gitaristički festival.

Teatar u Pibracu, inače specijaliziran za glazbene predstave i mjuzikle, izradit će veći dio elemenata scenografije prema nacrtima Nise Hrvatin, a mjuziklu će se također pridružiti i njihova dječja plesna skupina. Bit će to zajednički rad koji će se u dvije države uvježbavati sve do listopada 2018., a vrhunac dugotrpnog rada i uvježbavanja spojit će se u tjednu izvedbe predstave.

Mjuzikl po mjeri djece

U ovom zabavnom glazbenom mjuziklu, u kojem se govori i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, Mia Negovetić u ulozi je Malog diva koji upoznaje Čarobnjaka (Davida Petrovića) i pomaže mu u potrazi za izgubljenim štapićem. 

Magic mjuzikl

Magic mjuzikl

1:27