(Foto: LogIN Rijeka/ Facebook) (Foto: LogIN Rijeka/ Facebook)

Sufinanciranjem razvojnog projekta određeno Ugovorom koji su potpisali matična tvrtka, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, tvrtka LogIN od 6, 475 milijuna kuna dobila je 2,683 milijuna kuna bespovratnih sredstava.  

Cjelokupan projekt obuhvaća aktivnosti komercijalizacije inovativnog HATCH! rješenja za nagrađivanje vjernosti kupaca. Taj digitalni program namijenjen je poslovnim korisnicima u maloprodaji i uslužnom sektoru za praćenje potrošačkih navika i segmentaciju kupaca s ciljem stvaranja većeg broja vjernih kupaca, boljih rezultata i kontroliranog upravljanja marketinškim budžetom.

Za tehnološko rješenje vezano uz upravljanje radom samoposlužnih blagajni tvrtka LogIN dobila je priznanje za najboljeg novog tehnološkog partnera u Europi. (Foto: LogIN Rijeka/Facebook)

Baziran na mobilnom marketingu, HATCH! krajnjem kupcu nudi besplatnu mobilnu i web aplikaciju gdje na intuitivan način prati svoje bodove i pogodnosti za više programa nagrađivanja vjernosti kupaca.

Cilj projekta je transformacija poslovanja tvrtke s ciljem povećanja broja globalnih konkurentnih projekata što će rezultirati održivim razvojem, masovnijom komercijalizacijom i novim zapošljavanjem. Aktivnosti unutar projekta provodit će se korištenjem vanjskih usluga i angažmanom vlastitih kadrovskih resursa, primjenom bogatog znanja i iskustva u razvoju i komercijalizaciji proizvoda i usluga.