Upravo

Slušaj uživo

Nekad/Sad

 • Hrvatska19. studenoga 2017.

  Kraj - the end - fin 15. Zagreb Film Festivala

  ZFF svake godine donosi filmove-osvajače velikih filmskih nagrada, ali i brojne premijere te manje komercijalne i filmove mladih autora. Ove godine Festival se održavao od 11. do 19. studenog na trima lokacijama: kinima Europa i Tuškanac te u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti.

 • Hrvatska18. studenoga 2017.

  Emisija posvećena stvarnoj Vukovarki S.

  S. je višestruko silovana Vukovarka koja je odlučila tužiti svoje silovatelje i progovoriti o strahovitim patnjama koje su doživljavale zarobljene žene tijekom okupacije.

 • Hrvatska18. studenoga 2017.

  Vukovarska bolnica - srce obrane Vukovara

  - Ono što su liječnici napravili u Vukovaru 1991. liječeći sve pacijente, čak i neprijateljske vojnike, nešto je rijetko viđeno i na to možemo biti ponosni - ističe povjesničar Ivo Lučić.

 • Hrvatska17. studenoga 2017.

  Program Dana sjećanja u Vukovaru

  Uz državni vrh i saborske zastupnike, u koloni sjećanja, iza branitelja Vukovara i članova obitelji poginulih, zatočenih i nestalih branitelja, koračat će nositelji čak 186 zastava ratnih postrojbi iz Domovinskog rata.

 • Svijet13. studenoga 2017.

  TV emisija o Hrvatskoj za kinesko tržište

  U Kini će se sredinom prosinca prikazati TV show u cijelosti posvećen Hrvatskoj, koji će gledati možda i milijardu osoba. Ekipa emisije koja se u originalu zove Tian Tian Xiang Shang (TTXS), što znači "Dobro uči i napreduj više svaki dan", proteklog je mjeseca boravila u Dubrovniku i Zagrebu, gdje su obavili višednevno snimanje šaljivih priloga o Hrvatskoj, ljudima, kulturi, hrani, glazbi...

Uključi se u kreiranje sadržaja

Pošalji nam svoje fotografije, video materijale, blogove/vlogove…

Doznaj više

Ostalo iz ove kategorije

Glas Hrvatske

Prijavi se na naš e-bilten.

Vrati se na vrh