Upravo

Slušaj uživo

Gost Glasa Hrvatske

Tjedni intervju sa znanim i manje znanim osobama iz svih sfera društva.

Odgovaraju na pitanja vezana uz aktualne događaje, komentiraju raznovrsne teme iz života, svojih struka i područja naobrazbe. Trideset minuta, bezbroj priča, deseci pitanja i jedan gost. Domaćini su Martina Validžić i Frano Ridjan.

Posljednje emisije

 • Gost Glasa Hrvatske: Ingrid Badurina
  29:30

  15. studenoga 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Ingrid Badurina

  Ingrid Badurina - kolegica, mlada novinarka koja je uživala u slavnim vremenima Vjesnika, Starta i Poleta. Napravila je prvi intervju s Prljavim Kazalištem, a onda preko diplomacije završila u gastronomiji. Na jubilarni, 30. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika, došla je s novim projektom - najavom Gault&Millau vodiča za 100 najboljih Hrvatskih restorana i 100 najboljih hrvatskih vina.

 • Gost Glasa Hrvatske: Vesna Pisarović
  30:00

  8. studenoga 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Vesna Pisarović

  Nekad je bila pop pjevačica, danas uspješno putuje jazz vodama. O svojem napuštanju slave i glamura i odlasku na studij jazza u Den Haag, kao i o novom albumu "Naša velika pjesmarica - The Great Yugoslav Songbook" na kojem je radila deset godina, otkriva Vesna Pisarović.

 • Gost Glasa Hrvatske: Robert Zuber
  29:39

  1. studenoga 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Robert Zuber

  S novinarom i autorom dokumentarnih filmova Robertom Zuberom razgovaramo o njegovom zadnjem, aktualnom filmu "Život od milijun dolara" koji prati tragičnu sudbinu petogodišnje Nore Šitum, ali i sumnjive transakcije novogradiške udruge "Hrabro dijete."

 • Gošća Glasa Hrvatske: Barbara Kolar
  28:16

  25. listopada 2017.

  Gošća Glasa Hrvatske: Barbara Kolar

  Jedna od najboljih televizijskih i radijskih voditeljica, nesuđena zvijezda mjuzikala, diplomirana veterinarka, od nedavno i autorica bloga u kojemu piše o svojim omiljenim jelima, putovanjima i dizajnu,. Barbara Kolar govori o izazovima u svojem poslu i što bi radila da nije voditeljica.

 • Gost Glasa Hrvatske: Marina Medved Pulić
  27:00

  18. listopada 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Marina Medved Pulić

  Marina Medved Pulić, novinarka je HRT-a i dugogodišnja voditeljica emisije koja se danas naziva "Imam problem". Iako je neki znaju kao prpošnu i vižljastu mršavicu, kad su tuđi problemi u pitanju odmah ulazi u ulogu borbene zagovornice tuđih prava. Razgovarali smo o baletu, vožnji, novinarstvu, ali i o zlostavljanju, koje nije samo tema njezinih emisija, nego je nešto što je i sama osjetila na svojoj koži.

 • Gost Glasa Hrvatske: Tomislav Mihaljević
  28:00

  11. listopada 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Tomislav Mihaljević

  Vrhunski kardio-kirurg svjetskog glasa dr. Tomislav Mihaljević, nedovno je postao glavni menađer najpoznatije svjetske klinike smještene u Clevlandu. Zagrebački student, stekao je svjetsku slavu operacijama srca robotom. Poslušajte reprizu našeg razgovora dok je još bio glavni ravnatelj klinike u Abu Dhabiju, njegova razmišljanja o poimanju upjeha, obiteljskom životu, hobijima i mogućem povratku u Hrvatsku.

 • Gost Glasa Hrvatske: Zoran Pribičević
  28:00

  4. listopada 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Zoran Pribičević

  Zoran Pribičević glumac je u kazalištu "Žar ptica", otac dvoje djece, kraljević, njinja, kamen s algama. Glumac može biti svašta, ali mora biti oprezan da mu šank ne postane prijateljem. O porocima i dijagnozama, animiranim filmovima, počecima, staroj glazbi i ostalim glumačkim previranjima, poslušajte u razgovoru s čovjekom koji glumi od malena i nije se uspio zadržati niti u jednom sportu. Njegov sport broj 1, oduvijek je bila gluma.

 • Gost Glasa Hrvatske: Zoran Ćelić
  26:00

  27. rujna 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Zoran Ćelić

  Zoran Ćelić, uistinu ne puca u prazno, puca od ponosa. Naime, njegovo Građansko streljačko društvo Osijek 1784, još jednom je organiziralo veliko svjetsko natjecanje bez ikakvih primjedbi. Doznajte kako je biti tajnik jednog takvog društva, je li streljaštvo skup sport i kako ide Hrvatima u svijetu najboljih strijelaca.

 • Gost Glasa Hrvatske: Riana Petanjek
  30:00

  21. rujna 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Riana Petanjek

  "Riana Petanjek mlada je i neustrašiva pustolovka koja putuje sama po svijetu, nekad automobilom, većinom motorom. O tome je li veći bio izazov živjeti u Indiji ili odvoziti legendarnu Route 66, o snalaženju u svijetu i nalaženju poslova, o financiranju putovanja, prvoj knjizi "Slane banane" i onoj koja tek treba izaći- razgovaramo u novoj emisiji "Gost Glasa Hrvatske".

 • Gost Glasa Hrvatske: Jelena Pajić
  27:00

  13. rujna 2017.

  Gost Glasa Hrvatske: Jelena Pajić

  Radijska i televizijska voditeljica, osvajačica nagrade "Večernjakova ruža" redovito je s Vama u emisiji Dobro jutro Hrvatska, ali i na valovima Radio Sljemena. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu, jer na novinarstvo, svojedobno, nije upala, ali kako kaže nije požalila jer je ekipa na fonetici bila odlična. Kako je od toga da želi postati balerina, završila u medijima i jesu li svjetla reflektora štetna za privatni život otkriva mlada voditeljica.

Pogledaj i...

Glas Hrvatske

Prijavi se na naš e-bilten.

Vrati se na vrh