Upravo

Slušaj uživo

Gost Glasa Hrvatske

Tjedni intervju s dobro znanim i vrijednim manje znanim osobama iz svih krugova hrvatskog društva.

Odgovaraju na pitanja vezana uz aktualne događaje, komentiraju raznovrsne teme iz života, svojih struka i područja naobrazbe. Trideset minuta, bezbroj priča, deseci pitanja i jedan gost! Domaćini su voditelji Frano Ridjan i Martina Validžić.

Posljednje emisije

 • Riana Petanjek, neustrašiva pustolovka putuje sama po svijetu
  30:00

  21. rujna 2017.

  Riana Petanjek, neustrašiva pustolovka putuje sama po svijetu

  "Riana Petanjek mlada je i neustrašiva pustolovka koja putuje sama po svijetu, nekad automobilom, većinom motorom. O tome je li veći bio izazov živjeti u Indiji ili odvoziti legendarnu Route 66, o snalaženju u svijetu i nalaženju poslova, o financiranju putovanja, prvoj knjizi "Slane banane" i onoj koja tek treba izaći- razgovaramo u novoj emisiji "Gost Glasa Hrvatske".

 • Jelena Pajić, dama iz vašeg dnevnog boravka
  27:00

  13. rujna 2017.

  Jelena Pajić, dama iz vašeg dnevnog boravka

  Radijska i televizijska voditeljica, osvajačica nagrade "Večernjakova ruža" redovito je s Vama u emisiji Dobro jutro Hrvatska, ali i na valovima Radio Sljemena. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu, jer na novinarstvo, svojedobno, nije upala, ali kako kaže nije požalila jer je ekipa na fonetici bila odlična. Kako je od toga da želi postati balerina, završila u medijima i jesu li svjetla reflektora štetna za privatni život otkriva mlada voditeljica.

 • Mama Suzi i njezine slane delicije
  30:00

  6. rujna 2017.

  Mama Suzi i njezine slane delicije

  Ima puno uloga u svom životu: bivša je manekenka, modna agentica, autorica popularne kuharice "Mama zna" koja uključuje čak pet stotina slanih recepata. I zadnja, ne manja važna, direktorica je Food Film Festivala koji počinje 8. rujna.

 • Hrvatska kao bacačka velesila?
  26:41

  28. kolovoza 2017.

  Hrvatska kao bacačka velesila?

  Ivana Brkljačić nekada aktivna bacačica kladiva, već dugo ne baca na sportskim natjecanjima, ali se od sporta nije previše odmaknula. Direktorica je legendarnog "Hanžekovićevog memorijala" koji svake godine okuplja atletske zvijezde u glavnom gradu.

 • Šćuric: Gdje smo pogriješili u razvoju avijacije?
  33:27

  21. kolovoza 2017.

  Šćuric: Gdje smo pogriješili u razvoju avijacije?

  Alen Šćuric zrakoplovni je analitičar, iako ga gotovo svi u Hrvatskoj znaju kao šefa Zagrebačkih mažoretkinja. Doznajte u kojim su sve zemljama gostovali, što ih od nastupa još očekuje i kako su izgledali počeci ovog plesnog kolektiva. Dio razgovora posvećen je I problematici zračnog prometa i novog terminala Međunarodne zračne luke Zagreb.

 • Vinko Sabljo: Dobrovoljno za Hrvatsku!
  28:53

  14. kolovoza 2017.

  Vinko Sabljo: Dobrovoljno za Hrvatsku!

  Vinko Sabljo, ponosni Hrvat iz Hercegovine, s dugogodišnjom adresom u Švicarskoj, oženjen je Finkinjom, koja tečno govori hrvatski. Djed 13-ero unučadi dugi je niz godina aktivan u iseljeništvu tako da se svojoj funkcijom predsjednika Hrvatskog svjetskog kongresa ne hvali previše. Poručuje mladima koji se još nisu skrasili da se vrate u Hrvatsku.

Pogledaj i...

Glas Hrvatske

Prijavi se na naš newsletter.

Vrati se na vrh