Slušaj uživo

Upravo

Gledaj HTV 5 uživo

Blog / vlog

 • Svakodnevni junaci14. veljače 2018.

  Drugo lice Ricarda Luqea

  U rodnoj Venezueli počeo je svirati fagot. Ništa nije znao o glazbi. Samo je htio instrument koji bi mogao odvesti kući, da može vježbati i posvetiti mu što više vremena, a da ga ne mora dijeliti s drugima.

 • Priče s ulice: Dan koji zbliži cijelu Rijeku
  3:27

  Priče s ulice13. veljače 2018.

  Priče s ulice: Dan koji zbliži cijelu Rijeku

  Najveći karneval u Hrvatskoj pod geslom Budi što želiš! postao je sinonim za veselje, druženje i dobru zabavu. Vesele faraone, šarene leptire, plesače iz Bruxellesa, ciganske svatove i još 10 tisuća maski, Klara Špančić susrela je na ovogodišnjem 35. Riječkom karnevalu.

 • Priče s ulice: Ispleti mi priču
  04:25

  Priče s ulice9. veljače 2018.

  Priče s ulice: Ispleti mi priču

  Ne možete ni zamisliti što se sve ručnim radom može napraviti od kukuruzne komušine. Od torbi za laptop, cekera za plažu, privjesaka za ključeve, kuglica za bor pa sve do zidnog sata, vrijedne ruke članica socijalne zadruge “Pružimo ruke”, svakodnevno svoje ideje pretvaraju u korisne predmete. Vrata zadruge otvorile su Klari Špančić i otkrile joj tajne gotovo zaboravljene tradicijske vještine.

 • Kristinkina kušaonica: Bakina kuhinja na 1033 metara nadmorske visine
  4:57

  Kristinkina kušaonica31. siječnja 2018.

  Kristinkina kušaonica: Bakina kuhinja na 1033 metara nadmorske visine

  Tmurno zagrebačko sivilo, zamijenili smo sunčanim snježnim blještavilom Zagrebačke gore. Zubato sunce otvorilo nam je apetit, a glad ugasile slasne mesne poslastice. Uz malo dinstanog zelja i kuhanog krumpira, sa sljemenskih tanjura brzo su nestale krvavice i kuhani buncek.

Uključi se u kreiranje sadržaja

Pošalji nam svoje fotografije, video materijale, blogove/vlogove…

Doznaj više

Glas Hrvatske

Prijavi se na naš e-bilten.

Vrati se na vrh